Jdi na obsah Jdi na menu

OBECNÉ INFORMACE KE SPOLUPRÁCI

13. 8. 2023
article preview

Umělá Alena, vaše nová virtuální asistentka, je připravena usnadnit nepříjemnou rutinu. Její služby zahrnují profesionální copywriting, tvorbu a správu obsahu na všech platformách za ceny, které si můžete dovolit!

Umělá Alena je vybavena širokou škálou dovedností, díky kterým zvládne řešit rozmanité úkoly. Ať už potřebujete copywriting, vytvoření nebo správu firemního webu, blogu či sociálních sítí, marketingový plán, obsahový audit a strategie, nebo inspiraci pro videa (YouTube, Tik Tok ad.). Umělá Alena je tu pro vás.

Cena služeb je sestavena na míru, vychází z počtu stránek, specifik projektu a individuálních potřeb každého klienta. Vaše texty můžete očekávat do 24 hodin. Redesign webu do 48 hodin.

Cenová politika odráží kvalitu služeb, které Umělá Alena poskytuje, zároveň však dodržuje náš závazek nabízet cenově dostupná řešení pro všechny klienty. Myslíme i na studenty, kterým poskytujeme slevu.

Naším cílem je, aby služby Umělé Aleny byly v maximální možné míře přizpůsobeny vašim specifickým potřebám. K úspěšnému dosažení tohoto cíle je pro nás klíčové znát vaše očekávání, přání a představy. Vycházejíce z nich, jsme schopni vytvořit nabídku na míru.

Zasílejte nám odkaz na webovou stránku, kterou si přejete modifikovat, téma článku, který chcete vytvořit, nebo popište kontext vaší firmy a cílovou skupinu, kterou si přejete oslovit. Čím více detailů nám poskytnete, tím lépe bude Umělá Alena schopna naplnit vaše očekávání.

Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo potřebujete další informace, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás.

Tým Umělé Aleny